Föreläsning av Sissela Nutley 10 maj

Den 10 maj kl 19 har vi bjudit in Sissela Nutley till en föreläsning. Gå in och anmäl er i vårt Facebook evenemang https://fb.me/e/3FAlHCE2f

Hur kan du rusta ditt barn för att möta världen?

Alla vill vi våra barns bästa – med vad är det egentligen, och hur får vi till det?  När livets alla måsten och digitala tjänster tävlar om vår tid ställs högre krav än någonsin på vår förmåga att skapa så bra förutsättningar som möjligt för ett gott välmående. Vilka vanor är förenliga med välmående och vilka ska vi hålla koll på för att inte bli offer för stress och press? Det och mycket mer diskuteras i denna lättsmälta forskningsbaserade föreläsning.

Om Sissela Nutley

Sissela Nutley har disputerat vid Karolinska Institutet inom kognitiv neurovetenskap med fokus på hjärnans utveckling och formbarhet. Hon är författare till boken Distraherad – hjärnan, skärmen och krafterna bakom samt expert i Värsta bästa Hälsan (Maria Dufva). Hon har barn i Nya Elementar och är drivande inom den ideella föreningen Arts & Hearts och projektet Det syns inte som skolan tagit del av tidigare.

Sissela Nutley

Sissela gör föreläsningen för oss utan arvode men är tacksam om de som är intresserade av att köpa hennes bok gör det genom henne för det nedsatta priset 200 kr så att hon kan få hjälp att frigöra plats i sitt förråd efter detta år av inställda föreläsningar. Boken kan levereras genom skolan. Maila då på info@sisselanutley.com

Hon har tidigare även setts i Lilla Aktuellts reportage om skönhetsfilter som många av barnen tittat på.

Sissela Nutleys bok Distraherad

Leave A Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *