Schema för föräldravandringarna

Nu finns schemat för föräldravandringarna för VT och HT 2014 på sidan. Se under fliken Föräldravandring.

FÖRÄLDRAVANDRINGARNA I NORRA ÄNGBY/BROMMA KYRKA
startar på Valborgsmässoafton! Varje mentorsgrupps föräldrar har tillsammans med en annan mentorsgrupp ansvar för en kväll per termin.
Vad innebär detta för dig som förälder? Det är inte alls krångligt. Titta bara vad du behöver göra:
 1. Se när ditt barns mentorsgrupps föräldrar ansvarar för ett pass, se under  Föräldravandring
 2. Läs instruktionerna som finns under Föräldravandringsfliken. Efter det vet du precis hur en föräldravandring går till!
 3. Kommunicera med övriga föräldrar i mentorsgruppen om vilka som går (mejladresser har ni säkert från utskick från mentorn). Varför inte vara sammankallande, dvs att du tar lite extra ansvar för att ha koll på hur många som kommer?
4. En förälder per mentorsgrupp får gärna skicka ett mejl till Föräldraföreningen (foraldraforeningen.nyaelementar@gmail.com) och berätta att ni självklart kommer att gå på ert pass.
Under de senaste åren är det föräldrarna i Södra Ängby skola som sett till att det funnits några nattvandrande föräldrar i området kring Nya Elementar. Nu är det mer än hög tid för oss att dra på oss vandringsskorna och vara med och möta våra ungdomar i vår/höst-natten. Vi behövs både för våra egna och andras barn!
Frågor? Hör gärna av dig till Gunilla Efraimsson eller Ulrika Härndahl i Föräldraföreningen. Vi nås på foraldraforeningen.nyaelementar@gmail.com

Leave A Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *