Möte om kvällsvandringar

Stort TACK till alla er som kom till vårt informationsmöte om kvällsvandring den 22 april. Polisen och fältgruppen berättade om lägesbilden i Bromma som generellt är ganska lugnt om man jämför med andra områden.

Alkohol och droger förekommer och vi har även fått ta del av polisen föräldraskola om droger som vi delat på vår hemsida. Var uppmärksamma och prata med era ungdomar.

Nu hoppas vi att vi får ut fler föräldrar från Nya Elementar både polisen och fältgruppen tryckte mycket på vikten att ha vuxna ute i området. Kan du inte den tilldelade helgen är du varmt välkommen ansluta någon av de andra helgerna. Med frivilliga krafter ser vi gärna att kvällsvandringarna även kan pågå ett par veckor in på sommarlovet och veckorna före skolstart. Skolavslutningen den 11 juni är en sådan dag då vi behöver fler föräldrar ute så gå gärna in och bokar upp er redan nu. Läs mer här!

Här finns lite material från Polisen och Fältassistenterna:

Föräldraskolan – Polisens material

Fältassistenternas material

Leave A Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *