Föräldravandringen år 2016

Fredagen den 29 maj i samband med Valborgshelgen startar föräldravandringen för Nya Elementer och andra skolor i Bromma.

Eftersom det tidigare har varit svårt att få ihop ett fungerande schema för vandringen så provar vi i år med att alla som är intresserade av att vandra är välkomna att delta när man har möjlighet. Har ni frågor och funderingar kring detta så hör gärna av er till föräldraföreningen via mejl eller Facebook.

Syftet med föräldravandringen är att vi föräldrar ska synas ute under helgkvällar. Detta för att försöka skapa en tryggare och lugnare miljö. Våra ungdomar, men även ungdomar från andra områden ska veta att finns vuxna som är ute och rör på sig. Målet med vår närvaro är att synas och finnas till om något går galet.

Vandringen som föräldraföreningen organiserar utgår ifrån Björklunds hage på fredagskvällar kl. 21.00. Vandringen sker i områdena Norra Ängby, Södra Ängby och Blackeberg. Under den varma tiden även längs Mälarens stränder.

De fredagar som fäljgruppen arbetar träffar de (om inget oförutsett hänt i området) föräldravandrarna vid fontänen på Brommaplan kl. 19.30. Fältassistenterna informerar då om vilka platser som är bra att besöka och ger aktuell information om området. Du som förälder har även möjlighet att ställa frågor.

På expeditionen i skolan finns det reflexvästar att låna för de som vill.

Kontakter
Se aktuell information och kontaktuppgifter till fältassistenterna på följande sida,
http://www.stockholm.se/Fristaende-webbplatser/Stadsdelssajter/Bromma/Faltarna-i-Bromma/

 

Leave A Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *